Hoodie med eget tryck, Tshirt med eget tryck

Hoodie med eget tryck, Tshirt med eget tryck

KORT OM OSS

Vi ser oss själva som den moderna sortens leverantör av tryck- och reklamprodukter. Ambitionen är att alltid vara Ditt självklara val när du behöver beställa något med tryck på. Med produktion både i Sverige, EU samt Kina gör vi alltid vårt yttersta för att leverera bästa möjliga produkt till lägsta möjliga pris och på så kort tid som möjligt. www.myshirt.se

Service

Är det något som är viktigt för ett seriöst företag i modern tid så är det bra SERVICE. Vi har dock ingen som helst intention av att bara vara bra. När du har med oss att göra kan du alltid förvänta dig att få service i VÄRLDSKLASS! Snabba svar på mail, kunnig och trevlig personal som svarar snabbt. Hög leveranssäkerhet är alla stora delar i vårt arbete för att serva dig på bästa sätt. 

Tydlig och lättnavigerad webbshop

Vi är glada över att kunna stoltsera med att ha marknadens mest avancerade och lättnavigerade webbshop. Ett stort arbete är nedlagt på att din upplevelse 

Lista på vad som separerar vår shop från andra

 • Logoverktyget - Ladda upp din logotyp och se LIVE hur den ser ut på de flesta av våra produkter. Du kan även flytta runt den, ändra storlek, rotera osv. Du kan ladda upp flera logotyper om du har olika versioner.
 • Skapar du ett konto så sparas alla de inställningar du gjort vad gäller färger och logotypplacering på produkterna.
 • Tydliga priser. De flesta produkter kan du konfigurera med olika tillval. Priset uppdateras hela tiden och det du ser på skärmen är alltid det du betalar, inget annat.
 • Högupplösta bilder. Vanlig storlek i branschen är bilder på ca 600x600 px. Hos oss finns samtliga produktbilder i 2000x1500 px upplösning.
 • På de flesta produkter uppdateras bilden med de tillval du gjort så du direkt kan se hur just den produkt du ska beställa faktiskt kommer se ut.
 • Tryckmallar att ladda ned. 
 • Texter som är lätta att förstå men samtidigt förklarar allt man behöver veta om varje produkt.
 • Prisuträknare på produkter som kan beställas i med olika tryck. gör dina val så visas rätt pris direkt.
 • Möjlighet till extra snabb leverans. Till de allra flesta produkter kan du lägga till "express"- eller "express plus"-tjänst. Då prioriteras din beställning i produktionen och snabbare leveranssätt väljs.
 • Tydlig och lättförstådd kundvagn & kassa.
 • Flera betalningsmöjligheter.
 • Flera leveransalternativ.

Låga priser - hög kvalitet

- Hur håller man låga priser och samtidigt hög kvalitet på de produkter man säljer?

Hos oss beror det på följande:

 • Våra produkter har minimalt med mellanhänder. Det innebär både att vi bättre än många konkurrenter kan ha kontroll över kvalitet och produktionstid samt hålla nere inköps- & produktionskostnader.
 • Intresse från leverantörer: Då vi både hör till de företag i branschen som är lite större samt att vi är på stark frammarsch blir vi ordentligt uppvaktade av leverantörer som ser stor potential i att vi säljer deras produkter. Det intresset gör att vi kan ställa lite hårdare krav och pressa ner inköpspriserna lite extra vilket vi direkt för vidare på våra priser till dig som kund till oss.
 • Mycket bra avtal med speditörer. Som du säkert vet produceras större delen av världens profil- & reklamprodukter i Kina vilket innebär en hel del transporter. Då vi själva finns på plats i Kina kan vi förhandla fram avtal på plats vilka är mycket förmånligare än om man förhandlar med speditörens svenska avdelning. Att vi sedan handlar upp transporter för mångmiljonbelopp varje år stärker vår förhandlingsposition ytterligare och gör att vi förmodligen har branschens bästa transportavtal för leveranser från Asien.
 • Generösa rabattstegar (staffling). Beställer man mer ska man ha ett lägre pris anser vi. Så fungerar det i och för sig i hela branschen, men om man synar det närmre kan man snabbt se att vi oftast har en brantare lutning på prisstegen än de flesta.
 • Effektiv marknadsföring: I princip all vår marknadsföring är online-baserad och mätbar. Det innebär att man snabbt och enkelt kan se vad som fungerar och inte. Resultatet är att inga onödiga pengar (som i så fall måste tas igen någonstans) läggs på marknadsföring som inte fungerar.
 • Word of mouth: Då våra kunder tycker vi sköter oss bra rekommenderas vi ofta till deras kollegor och bekanta. Det innebär att vi kan sälja mer utan att lägga extra pengar på marknadsföring. www.myshirt.se

Tryck egen t-shirt, designa egen hoodie, eget tryck tshirt. 

Keyword: designa egen tshirt

 


Keyword: eget tryck tshirt

 


Keyword: designa tshirt själv

 


Keyword: tshirt med eget foto

 


Keyword: tshirt med egen bild

 


Keyword: tshirt med eget tryck

 


Keyword: foto tshirt

 


Keyword: hoodie med eget tryck

 


Keyword: student tröjor

 

Tillbaka till blogg